Administratiekantoor Bobest

Bobest is een modern administratiekantoor, gevestigd in Apeldoorn. Wij bieden ondernemers een uitgebreid pakket diensten aan volgens een vast concept. Wij werken waar mogelijk op basis van een vooraf afgesproken vast tarief. Wij zijn duidelijk, flexibel, betrouwbaar en zeer snel. De kwaliteit van een goede accountant voor de prijs van een boekhouder, zie onze tarieven en voorbeelden!

Aangifte inkomstenbelasting 2017? Doe uw voordeel met onze unieke checklist, klik hier!

Pro-actieve houding en persoonlijke begeleiding, door de NOAB gecertificeerd

Onze dienstverlening gaat verder dan het verwerken van een administratie of het indienen van een belastingaangifte, een pro-actieve houding en uitgebreid bedrijfsadvies vinden wij vanzelfsprekend. Persoonlijke begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel, want alleen op die manier kunnen wij een optimaal advies geven. Daarom komen wij graag bij de klanten langs, maar ontvangst op ons eigen kantoor is uiteraard ook mogelijk. Wij zijn altijd bereikbaar, bij spoedeisende afspraak ook 's-avonds en in het weekend. 

Ons kantoor is gecertificeerd door de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) en voldoet aan de strikte toelatingseisen. De kwaliteit van kennis, kantoor en werkwijze is hiermee geborgd, door verplichte educatie is onze kennis altijd up-to-date.

Ondersteuning voor ZZP-ers & MKB-ers, ook op basis van no cure no pay

Administratiekantoor Bobest heeft jarenlange kennis en ervaring met de ondersteuning van ondernemers, zowel ZZP-ers als MKB-ondernemingen met personeel. Wij zijn actief in vele verschillende branches en begeleiden de rechtsvormen eenmanszaak, V.O.F. en B.V.. Zow el de startende als de ervaren ondernemer kan bij ons terecht. Een eigen bedrijf starten, een bestaand bedrijf overnemen of een (snelle) second opinion laten uitvoeren inzake uw huidige boekhouding en/of belastingaangiftes? Bij ons bent u op het juiste adres, ook op basis van no cure no pay, vraag naar onze overstapservice.

Wij kunnen op dit moment nog enkele ZZP-ers als nieuwe klant aannemen, dit is afhankelijk van branche en omvang onderneming. Wij hebben geen ruimte meer voor MKB-ondernemers met personeel of nieuwe particuliere klanten.