Tarieven

Administratiekantoor Bobest hanteert een duidelijke transparante tarievenstructuur, u betaalt alleen voor het werk dat wij doen. U ontvangt geen schimmige declaraties of een factuur voor een kleine vraag, onze werkzaamheden en facturen zijn altijd herleidbaar. Wij voeren de opdrachten uit met aantrekkelijke tarieven en een uitstekende prijs/prestatie verhouding. Facturatie geschiedt altijd achteraf, wij werken niet met vooruit betalen. U weet als klant altijd waar u aan toe bent.

Kosten voor boekhouding, belastingadvies en administratie
Kosten voor hulp bij uw administratie of belastingaangifte zijn aftrekbaar

Onze kosten zijn voor ondernemers aftrekbaar

Onze dienstverlening bestaat grofweg uit twee delen: het verwerken en/of controleren van uw administratie en het doen van belastingaangiftes, welke belastingsoort dan ook, altijd inclusief tips en advies. Alle tarieven van onze werkzaamheden en onze werkwijze voor het verwerken van administraties vindt u elders op onze site. Wij werken het liefst met een jaarlijks all-in pakket en verwerken/controleren van de administratie per maand of per kwartaal, dit geeft de beste ondersteuning en optimaal advies. Uiteraard ook voor een vaste prijs, zie hiervoor ook onze voorbeelden.

Een BTW-plichtige ondernemer kan de door ons in rekening gebrachte BTW middels aangifte omzetbelasting terugvragen van de Belastingdienst. Onze (zakelijke) kosten zijn aftrekbaar voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Een maatwerk offerte kunt u per e-mail bij ons opvragen, stuur dit verzoek onder vermelding van uw inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel naar info@bobest.nl. Bij voldoende informatie ontvangt u binnen één werkdag een offerte op maat. U bent altijd welkom op ons kantoor voor een gratis vrijblijvend gesprek.

Algemene voorwaarden

Administratiekantoor Bobest is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Voor al onze diensten en/of leveringen gelden de NOAB-voorwaarden als gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te ‘s-Hertogenbosch.

Bobest is duidelijk, flexibel, betrouwbaar en snel.

Contact opnemen

Administratiekantoor Bobest
Jachtlaan 268
7312 GS Apeldoorn

E-mail: info@bobest.nl
Tel.: (055) 356 37 33

KvK: 82439494
BTW: NL862471564B01

Routekaart van Apeldoorn, Ugchelen en Klarenbeek

Contact opnemen kan via onderstaand contactformulier.