Starters

Altijd al voor jezelf willen werken? Ben je werken in loondienst zat of ontslagen? Wil je niet meer afhankelijk zijn van je baas? Heb je een droom als zelfstandig ondernemer? Of misschien alvast starten naast je baan in loondienst? Wij helpen je die droom waar te maken!

Zelfstandig ondernemers hebben belastingvoordelen

Vooral in moeilijke economische tijden kan het starten als zelfstandig ondernemer voordelen bieden. Misschien heb je koudwatervrees om te starten, wij kunnen je deskundig onafhankelijk advies geven. Met de huidige wetgeving is het bijvoorbeeld aantrekkelijk om parttime te starten. Zelfstandig ondernemers hebben meer belastingvoordelen dan particulieren in loondienst en houden netto meer over. 

Weloverwogen keuzes op fiscaal gebied, maar ook bij verzekeringen, personeel en rechtsvorm

Als startende ondernemer zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Iedereen geeft goed bedoelde adviezen, de Kamer van Koophandel overstelpt je met informatie, de Belastingdienst stelt je lastige vragen, de bank wil alles van je weten en ga zo maar door. Wij begeleiden starters graag in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken alsmede in het nemen van de juiste beslissingen. Niet alleen op administratief en fiscaal gebied, maar ook in relatie tot bijvoorbeeld verzekeringen, personeel en rechtsvorm. Wij helpen je met het nemen van weloverwogen keuzes en adviseren in het beperken van de risico's.

Speciale tarieven voor starters

Aangezien het starten van een onderneming al geld genoeg kost, hanteren wij speciale tarieven voor starters . Wij willen ons graag bewijzen tijdens de begeleiding van starters en vertrouwen op een langdurige relatie.